Echipamente bancare din 1997. Distribuitor exclusiv Hitachi, Dors şi Koa în Moldova, service-centru Magner.

Despre noi

«GHIMNIC» SRL oferă echipamente bancare moderne Hitachi, Dors şi Koa în Moldova. Detectoare de valută, maşini de numărat, sortat şi ambalat bancnote și alte dispozitive performante de manipulare a numerarului de la liderii mondiali sunt deja disponibile în Moldova cu garanție la service-centru autorizat.

Koa
Dors
Magner

Echipamentele Hitachi, Dors, Koa și Magner sunt instalate în aproape toate băncile din Republica Moldova, inclusiv reprezentanțele și agențiile lor din toată țara, precum și în numeroase case de schimb valutar și organizații financiare și comerciale.

În prezent, compania noastră, în cooperare cu producătorii Hitachi, Dors și Koa, implementează în mod activ cea mai inovativă tehnologie de manevrare automată a numerarului în lei moldovenești (MDL): numărare, detectare autenticitate, sortare după denumire și orientare. Produsele hardware și software adaptate sunt deja folosite în mai multe bănci din Moldova.

«GHIMNIC» SRL este distribuitor exclusiv Hitachi, Dors şi Koa în Moldova din 1999, precum şi centru de deservire Magner. Gama serviciilor include deservire garanție și post-garanție, reparaţii și furnizare consumabile. Specialiștii noștri au fost instruiți la reprezentanţele Magner, Hitachi, Dors şi Koa, având practică în creştere.

Apreciem foarte mult relaţiile de parteneriat și suntem întotdeauna bucuroși de o nouă cooperare.

Certificate Dors
Certificate Hitachi
Certificate Hitachi