Echipamente bancare din 1997. Distribuitor exclusiv Hitachi, Dors şi Koa în Moldova, service-centru Magner.

«GHIMNIC» SRL oferă echipamente bancare moderne Hitachi, Dors şi Koa în Moldova. Detectoare de valută, maşini de numărat, sortat şi ambalat bancnote și alte dispozitive performante de manipulare a numerarului de la liderii mondiali sunt deja disponibile în Moldova cu garanție la service-centru autorizat.

Koa
Dors
Magner

Echipamentele Hitachi, Dors, Koa și Magner sunt instalate în aproape toate băncile din Republica Moldova, inclusiv reprezentanțele și agențiile lor din toată țara, precum și în numeroase case de schimb valutar și organizații financiare și comerciale.

Detectoare de bancnote

Numărătoare de bancnote

Sortatoare de bancnote

Ambalatoare bancnote

Echipamente bancare de calitate superioară Hitachi, Dors şi Koa sunt disponibile la mai multe magazine specializate şi platforme de comerţ online.

PandaShop.md

Pentru achiziţii angro şi corporative contactaţi Departamentul vânzări.

„GHIMNIC” SRL este distribuitor exclusiv Hitachi, Dors şi Koa în Moldova din 1999, centru de deservire Magner.

Oferim gama vastă de servicii cu condiții avantajoase pentru clienți: întreținere în garanție și post-garanție, reparații și furnizarea de consumabile. Specialiștii noștri au fost instruiți de către Magner, Hitachi, Dors şi Koa și își îmbunătățesc în permanență calificări.

Deservirea tehnică a tuturor echipamentelor Magner, Hitachi, Dors şi Koa se efectuează strict în conformitate cu documentația tehnică și de reglementare a producătorului echipamentului corespunzător, cu folosirea pieselo şi consumabilelor originale.

Service-centrul este dotat cu toate echipamentele necesare și are un stoc de consumabile și piese de schimb originale, care asigură financiar lucrări rapide și de înaltă calitate.