Echipamente bancare din 1997. Distribuitor exclusiv Hitachi, Dors şi Koa în Moldova, service-centru Magner.

DORS 200

DORS 200

Detectoarele automate DORS 200 sunt concepute pentru a determina autenticitatea dolarului american al tuturor valorilor, de la lansarea din 1988. O caracteristică distinctivă a DORS 200 este utilizarea unui senzor specializat pentru analiza spectrală, care vă permite să verificați parametrii cernelii utilizate pentru imprimarea unei bancnote. Această dezvoltare tehnică este unică și elimină practic erorile în determinarea autenticității bancnotelor.

  • Detectorul are un senzor magnetic, format din trei capete magnetice, care permite citirea unui card magnetic complet al unei bancnote.
  • Prezența senzorilor optici vă permite să determinați denumirea bancnotei, să identificați densitatea optică a hârtiei, coincidența imaginii optice de pe ambele fețe, precum și dimensiunile geometrice ale bancnotelor verificate. Acces fără obstacole la calea DORS 200
  • Un senzor ultraviolet monitorizează nivelul de luminiscență UV de fundal al hârtiei pentru bancnote.
  • Linia de senzori IR disponibili în detectorul DORS 200 detectează un model realizat cu vopsele metamerice și oferă o garanție suplimentară pentru determinarea autenticității bancnotelor cu protecție IR.
  • Detectorul are un ecran grafic cu cristale lichide retroiluminat care afișează denumirea unei bancnote autentice, suma totală și cantitatea de bancnote autentice, cantitatea și cantitatea de bancnote autentice după denumire, coduri de eroare.
  • Datorită celor două moduri de funcționare - principal și auxiliar, detectorul DORS 200 este convenabil atunci când lucrați în spații închise. În modul principal - bancnota originală este ghidată de detector înainte prin slot pentru ieșirea bancnotelor. Factura discutabilă este returnată la buncăr. Cu unul auxiliar - toate bancnotele sunt returnate în tava de recepție (ceea ce este deosebit de convenabil atunci când lucrați într-un spațiu restrâns). Când o bancnotă „pare” aparatului suspectă, afișajul afișează un mesaj de eroare și codul său. Acest mesaj este însoțit de un bip.
  • Unul dintre noile avantaje ale detectorului DORS 200 este posibilitatea accesului liber la cale.
  • DORS 200 are un mod de economisire a energiei configurabil de utilizator, un meniu multilingv, senzori de auto-reglare, precum și un semnal sonor și indicarea codurilor de eroare.
  • Este posibil să conectați detectorul la un computer pentru a lucra cu programul casei de marcat sau pentru a actualiza software-ul detectorului atunci când sunt lansate noi emisiuni de bancnote în dolari SUA.
  • DORS 200 poate fi alimentat de la un adaptor auto. Adaptorul universal pentru detectoare DORS este furnizat opțional.

Algoritmul îmbunătățit al senzorului de analiză spectrală, care vă permite să verificați parametrii vopselei, precum și apariția unui meniu grafic cu o ierarhie, face fără îndoială lucrul cu aceste dispozitive mai ușor și mai convenabil.

Specificații

Modificare
M1
Verificați viteza
75 note / min.
Poziționarea bancnotelor
lung, cu fața în sus, imprimat negru mai întâi
Senzori
infraroșu, magnetic (3 capete), optic, ultraviolet, dimensiune, analiză spectrală a cernelii
Afișaj
LCD grafic cu iluminare din spate
Citirea afișajului
denumirea unei bancnote autentice, suma totală și numărul de bancnote autentice, numărul și cantitatea de bancnote autentice după denumire, coduri de eroare
Consum curent
nu mai mult de 500 mA
Putere
dintr-o rețea de 110-220 V, dintr-un adaptor auto de 12 V
Dimensiuni (WxDxH)
197х119х80 mm
Greutate fără ambalaj
0,6 kg
Producție
Rusia