Echipamente bancare din 1997. Distribuitor exclusiv Hitachi, Dors şi Koa în Moldova, service-centru Magner.

Service-centru

„GHIMNIC” SRL este distribuitor exclusiv Hitachi, Dors şi Koa în Moldova din 1999, centru de deservire Magner.

Oferim gama vastă de servicii cu condiții avantajoase pentru clienți: întreținere în garanție și post-garanție, reparații și furnizarea de consumabile. Specialiștii noștri au fost instruiți de către Magner, Hitachi, Dors şi Koa și își îmbunătățesc în permanență calificări.

Deservirea tehnică a tuturor echipamentelor Magner, Hitachi, Dors şi Koa se efectuează strict în conformitate cu documentația tehnică și de reglementare a producătorului echipamentului corespunzător, cu folosirea pieselo şi consumabilelor originale.

Service-centrul este dotat cu toate echipamentele necesare și are un stoc de consumabile și piese de schimb originale, care asigură financiar lucrări rapide și de înaltă calitate.

Cea mai eficientă și profitabilă soluție de suport operativ este colaborarea în baza Contractului de deservire. În acest caz, clientul este cel mai bine protejat de eventualele probleme tehnice în funcționarea echipamentului: întreținere la timp, în conformitate cu acordul, este efectuată de inginerul nostru la locația clientului. În plus, clienții primesc reduceri semnificative la o serie de locuri de muncă.

Mai multe bănci din Republica Moldova deja sunt clienţii noştri fideli.

Alexandr Şulga

inginer-şef centru de deservire
+373 22 213 299