Echipamente bancare din 1997. Distribuitor exclusiv Hitachi, Dors şi Koa în Moldova, service-centru Magner.

Koa 35D

Koa 35D

Destinaţie

 • Koa 35D a fost folosit cu succes pentru recalcularea banilor la egalitate în locuri cu cifră de afaceri mare.
 • Koa 35D este recomandat pentru utilizare la locul de muncă al casieriei din comerțul cu amănuntul și industriile de servicii, vă permite să recalculați rapid oferta de bani descompusă în denumiri în casa de marcat.
 • În instituțiile de credit Koa 35D este utilizat cu succes în zona clientului: persoana care a primit fondurile are posibilitatea de a le recalcula pe cont propriu pentru a se asigura că suma emisă este corectă.

Trăsături distinctive

Koa 35D atunci când se numără bancnotele oricărei monede, ale oricărei valori nominale, verifică dimensiunile geometrice ale fiecărei bancnote numărate: contorul determină lungimea laturii scurte a primei bancnote trecute, o ia ca standard și apoi compară lungimea fiecărei bancnote ulterioare (începând cu a doua) cu cea de referință. Un principiu similar este utilizat pentru a verifica densitatea optică a hârtiei pentru bancnote. Aceste tipuri de control vă permit să verificați uniformitatea pachetului calculat la valoarea nominală.

Opriți numărarea și afișați un cod de eroare atunci când este detectat un lanț de bancnote, dublate, lipite, blocate, bancnote cu un fragment mare lipsă.

Multivalută: capacitatea de a lucra cu bancnotele din toate țările lumii fără modificări.

Datorită capacității crescute a buzunarului de recepție și a vitezei ridicate de lucru, Magner 35-2003 este capabil să lucreze în modul de numărare continuă a bancnotelor de până la 12 ore.

Funcționalitate

 • Modul de însumare a rezultatelor recalculării vă permite să calculați orice volum de bani omogen la egalitate. Convenabil la verificarea numărului de bancnote dintr-un pachet cu suma declarată pe documente. Este, de asemenea, convenabil atunci când primiți de la un client un număr mare de bancnote cu valori mici, deoarece vă permite să evitați să numărați manual fiecare bancnotă.
 • Modul de numărare a unui pachet de bancnote de o anumită dimensiune vă permite să formați o coloană vertebrală (100 de bancnote) cu aceeași denumire. Se realizează în două versiuni: implicit 100 de bancnote sau la cererea casierului de la 1 la 999 bancnote. Este convenabil atunci când distribuie o sumă prestabilită: casierul pune numărul necesar de bancnote pe tejghea, după care introduce orice număr de bancnote existente ale acestei denumiri în buzunarul de primire. Dacă nu există suficiente bancnote numărate, contorul va continua automat numărarea cumulativă data viitoare când va fi numărată. Dacă există un surplus de bancnote, Magner 35-2003 va conta suma necesară și se va opri.
 • Modul de pornire automată a numărării evită apăsarea oricăror taste pentru a începe numărarea. Magner 35-2003 va începe să numere automat bancnotele imediat ce se află în buzunarul de alimentare.
 • Modul de pornire a numărării apăsând butonul „START” vă permite să controlați începutul numărării bancnotelor. Convenabil în cazul lucrului cu bani vechi: casierul are posibilitatea de a stiva bancnotele uniform fără grabă.
 • Indicarea modurilor de operare incluse: nu este nevoie să vă amintiți toate setările contorului, trebuie doar să vă uitați la panoul de control. Este convenabil să lucreze doi sau mai mulți casieri: un nou angajat vede setările pe care le-a folosit cel anterior, ceea ce le permite să se schimbe rapid pentru a se potrivi nevoilor acestui angajat.

Tipuri de control

 • Densitatea optică a hârtiei pentru bancnote este definită ca valoarea medie a transmitanței luminii în infraroșu transmise prin bancnotă. Acesta este nivelul de bază de control necesar pentru orice contor de bancnote.
 • Determinarea mărimii fiecărei bancnote numărate: Koa 35D determină lungimea laturii scurte a primei bancnote numărate și o ia ca standard. Mai mult, contorul compară lungimea fiecărei bancnote ulterioare cu cea de referință. Dacă lungimile se potrivesc, numărarea continuă. Dacă există diferențe semnificative în lungimea bancnotelor curente și standard, atunci numărătoarea se termină automat, Koa 35D emite un sunet și afișează un cod de eroare pe afișaj.
 • Detectarea duplicării este utilizată pentru a determina că în timpul numărării, două bancnote stratificate una peste alta nu au trecut ca una. Acest tip de detectare evită erorile de numărare.
 • Detectarea lanțului de bancnote evită, de asemenea, erorile de numărare. Există o verificare a timpului de tranzit al fiecărei bancnote: dacă două bancnote se suprapun, contorul nu le percepe ca fiind una singură: nu există nicio eroare de numărare.
 • Detectarea bancnotelor cu un fragment mare lipsă face posibilă verificarea integrității fizice a bancnotelor numărate, respingerea bancnotelor defecte.
 • Detectarea blocajelor de bancnote în cursul mișcării lor pe traseu previne deteriorarea unui număr mare de bancnote. De obicei, blocajele apar atunci când obiecte străine (agrafe, hârtie etc.) intră pe calea contorului. În acest caz, prima bancnotă numărată se blochează, dar pentru a evita deteriorarea fizică a restului bancnotelor, Magner 35-2003 nu mai funcționează.