Echipamente bancare din 1997. Distribuitor exclusiv Hitachi, Dors şi Koa în Moldova, service-centru Magner.

Dors 410

Dors 410

Etanșatorul cu vid DORS 410 este conceput pentru ambalarea bancnotelor în pungi de plastic sub vid, cu informații despre cusătura ambalajului din plastic.

DORS 410 vă permite să împachetați pachete complete de bancnote de 1000 de coli, pachete incomplete, prefabricate și parțial prefabricate de bancnote, cu o imprimare clișeu pe cusătura sudată a unui pachet de polietilenă cu detaliile instituției de credit, reglementate de Regulamentul Băncii Rusiei nr. efectuarea de tranzacții în numerar și regulile de stocare, transport și colectare a bancnotelor și monedelor Băncii Rusiei în instituțiile de credit de pe teritoriul Federației Ruse ":

 • denumirea corporativă prescurtată a instituției de credit (și numele sucursalei și / sau GSP) sau codul său de identificare bancară,
 • codul casierului.

Dimensiunile camerei de lucru DORS 410 permit formarea unui pachet de 1000 de bancnote din orice monedă care circulă pe teritoriul Republicii Moldova. Dispozitivul poate fi utilizat pentru ambalarea altor obiecte din zona nealimentară.

Posibilităţi funcţionale

 • Instalare ușoară sau schimbare de clișeu, durând câteva secunde.
 • Pornirea automată a procesului de evacuare când capacul superior al dispozitivului este închis.
 • Tunderea automată a excesului de pungă de plastic din exteriorul sudurii.
 • Setările de vid din fabrică sunt optimizate pentru ambalarea pachetelor complete de bancnote ale rublei rusești.
 • Este posibil să se regleze nivelul de vid pentru a atinge rigiditatea optimă a ambalării atunci când se ambalează pachete incomplete de bancnote.
 • Este posibil să se regleze nivelul de încălzire al elementului de încălzire pentru a obține calitatea optimă a sudurii atunci când se utilizează pungi de plastic de diferite grosimi.
 • Utilizatorul poate salva în memoria dispozitivului până la 9 setări ale nivelului de vid și al nivelului de încălzire. Această caracteristică este convenabilă pentru o tranziție rapidă la ambalarea pachetelor incomplete de bancnote sau atunci când se utilizează pungi de plastic cu o grosime diferită.
 • Deschiderea automată a capacului superior al dispozitivului la sfârșitul ciclului de ambalare.
 • La cererea utilizatorului, procesul de evacuare poate fi oprit în orice moment prin apăsarea butonului ON / OFF de pe panoul frontal al dispozitivului. În acest caz, camera de lucru este evacuată automat și capacul superior este deschis.

Beneficii

Etanșatorul de vid DORS 410 este echipat cu cea mai bună pompă de vid de pe piață BUSCH (Germania) cu o capacitate de 8 m3 / h, care garantează absența completă a vibrațiilor și a mirosurilor străine și un nivel scăzut de zgomot în timpul funcționării dispozitivului. Fiabilitatea ridicată a pompei asigură o durată lungă de viață a ambalatorului și costuri reduse de întreținere după perioada de garanție.