Echipamente bancare din 1997. Distribuitor exclusiv Hitachi, Dors şi Koa în Moldova, service-centru Magner.

Dors 15

Dors 15

Vizualizatorul portabil DORS 15 de etichete magnetice și cu infraroșu oferă:

  • identificarea mărcilor de protecție speciale, inscripțiilor și desenelor realizate cu vopsea feromagnetică;
  • controlul imaginilor aplicate prin vopsele metamerice în infraroșu.

Un semnal sonor și un indicator luminat informează despre activarea senzorului. Semnalul sonor poate fi pornit și oprit oricând în timpul funcționării.

Pentru a îmbunătăți precizia recunoașterii mărcilor de referință, fiecare senzor oferă o alegere dintre unul dintre cele trei niveluri de sensibilitate.

Acest lucru se datorează variației mari a caracteristicilor magnetice și IR între bancnotele din diferite valute. În plus, bancnotele de același tip pot, de asemenea, să difere semnificativ între ele, atât datorită caracteristicilor tehnologice ale producției, cât și datorită uzurii și contaminării în timpul circulației.

Setul DORS 15 include un covor special, care este conceput pentru a plasa bancnota de verificat pe el și este utilizat pentru a îmbunătăți contactul senzorilor de vizualizare cu fragmentele de imagine aplicate de vopselele feromagnetice și metamerice IR.

DORS 15 se conectează la detectoarele de vizualizare UV DORS 130 și DORS 140 și la detectorul universal de vizualizare DORS 1200.

Tipuri de control
  • Control magnetic
  • Control infraroșu
Caracteristicile unui set complet
  • saltea speciala

Specificații

Putere
9 V (de la DORS 130 / DORS 140 / DORS 1200)
Dimensiuni (WxDxH)
62x139x32 mm
Greutate fără ambalaj
nu mai mult de 0,1 kg
Producție
Rusia