Echipamente bancare din 1997. Distribuitor exclusiv Hitachi, Dors şi Koa în Moldova, service-centru Magner.

Dors 25

Dors 25

Vizualizatorul de imagini ascunse pentru holograme de protecţie DORS 25 este autoalimentat și este conceput pentru controlul vizual al autenticității produselor de securitate tipărite și a altor produse prin vizualizarea imaginilor ascunse într-un marcaj olografic de securitate.

Protecție holografică

Marcarea olografică a valorilor mobiliare, bancnotele diferitelor valute, carduri bancare, accize și ștampile speciale, forme de documente contabile stricte, certificate de autenticitate a mărfurilor de înaltă calitate și a produselor farmaceutice - este una dintre cele mai avansate și fiabile metode de protecție împotriva falsificării.

Unul dintre elementele importante ale protecției holografice pe mai multe niveluri sunt imaginile ascunse invizibile sub iluminare normală, care pot fi vizualizate doar cu ajutorul unui dispozitiv special de control.

Metoda de redare

Pentru vizualizarea imaginilor latente ale hologramelor de securitate, detectorul DORS 25 utilizează o tehnologie specială de iluminare cu laser roșu. Utilizatorul plasează dispozitivul deasupra obiectului de verificat, apăsând butonul din lateral pornește lumina de fundal și observă pe ecranul dispozitivului imaginea vizualizată ascunsă în holograma de securitate.

Trăsături distinctive

  • Datorită designului special al carcasei, este posibilă vizualizarea imaginilor ascunse pe holograme ale diferiților producători ruși și străini.
  • DORS 25 are un design ergonomic modern, dimensiuni compacte și greutate redusă.
  • Alimentarea cu energie a dispozitivului este autonomă de bateriile de tip larg răspândit.

Tipuri de control

Controlul protecției holografice

Specificații

Lumina de fundal încorporată
laser roșu oblic (650 nm)
Putere
3 V (de la 2 baterii AAA)
Dimensiuni (WxDxH)
53x143x26 mm
Greutate fără ambalaj
nu mai mult de 80 g
Producție
Rusia